En Fråga

Fick en fråga av Anja ang filmjölk.

Är laktosfri fil bättre än vanlig fil?

Kan inte generalisera, men skånemejeriers vanliga filsorter innehåller 5% kolhydrater medans deras laktosfria innehåller endast 3% kolhydrater. Så på så sätt är det ett bättre alternativ. Men den är tyvärr dyrare, men godare enligt mig.


Kommentarer
Postat av: Anja

Aha då fattar jag, du talade om filmjölk. Jag menade vanlig mjölk.



Där var det samma kolhydratmängd nämligen. Frågan är då om det spelar roll?



Sen fattar jag inte hur laktosfri mjölk kan smaka så grymt sött, för det är ju just mjölksockret som är borttaget! tillsätter dom något annat fejksocker då eller?



Jag tar ibland laktosfri mjölk i kaffet bara för att då behöver jag inte socker i. Smakar jättesött ändå :-)

2010-11-11 @ 19:43:03
Postat av: Sofie

jag har helt lagt ner mjölk, testa äggmjölk i kaffet :D

2010-11-11 @ 20:35:36
URL: http://lchlhedebris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0